Infopunt Vlaardingen

Bij Infopunt Vlaardingen draait alles om het verbinden van mensen met de informatie die ze nodig hebben. Of je nu een trotse bewoner bent, een nieuwsgierige bezoeker, een gedreven ondernemer of een actieve organisatie, wij staan voor je klaar. Vlaardingen Partners heeft met zorg en toewijding dit Infopunt ontwikkeld, met als doel een centrale plek te creëren waar je zowel online als offline antwoorden kunt vinden over onze prachtige stad.

Wat bieden we:

  1. Digitale Ontdekking: Onze interactieve online platformen staan boordevol met informatie over Vlaardingen. Van historische bezienswaardigheden tot aanstaande evenementen, je vindt het hier allemaal.

  2. Persoonlijk Advies: Soms is een persoonlijk gesprek de beste manier om de informatie die je zoekt te krijgen. Ons vriendelijke team staat klaar om je te helpen en te begeleiden.

  3. Community Hub: Infopunt Vlaardingen is meer dan alleen informatie. Het is een ontmoetingsplaats voor de lokale gemeenschap, waar ideeën bloeien en samenwerkingen ontstaan.

  4. Organisatiecentrum: Als thuisbasis van Vlaardingen Partners fungeert ons Infopunt ook als het kloppend hart van de organisatie. Hier werken we aan projecten en initiatieven om onze stad nog mooier te maken.

Of je nu een vraag hebt over lokale evenementen, op zoek bent naar ondernemerskansen, of gewoon de unieke charme van Vlaardingen wilt verkennen, Infopunt Vlaardingen heet je van harte welkom. Bezoek ons fysieke loket op onze centrale locatie en duik in de digitale wereld van informatie die we te bieden hebben. Samen bouwen we aan een nog levendiger Vlaardingen!

Openingstijden

Maandag

10:00 - 16:00

Dinsdag

10:00 - 16:00

Woensdag

10:00 - 16:00

Donderdag

10:00 - 16:00

Vrijdag

10:00 - 16:00

Zaterdag

10:00 - 16:00

Zondag

Gesloten