Het team van Vlaardingen Partners bestaat uit zeven collega’s die de gezamenlijke ambitie hebben om Vlaardingen op de kaart te zetten.

Info en werkdagen van het team vind je hieronder.

Vlaardingenpartners team okt23-1
Infopunt Vlaardingen

Menno de Mol

Directeur-bestuurder

Maandag t/m vrijdag bereikbaar en aanwezig in het Infopunt. menno@vlaardingenpartners.nl

Infopunt Vlaardingen

Jens Kooij

Marketing & adjunct-directeur

Maandag, woensdag en donderdag bereikbaar en aanwezig in het Infopunt jens@vlaardingenpartners.nl

Infopunt Vlaardingen

Annemei Kalden

Social Media marketing

Op verschillende dagen bereikbaar en aanwezig op het Infopunt annemei@vlaardingenpartners.nl

Infopunt Vlaardingen

Jouke-Jan Middendorp

Frontoffice en projecten

Maandag t/m vrijdag bereikbaar en aanwezig in het Infopunt. jouke-jan@vlaardingenpartners.nl

Infopunt Vlaardingen

Petra Hickendorff

Administratie en projecten

Op verschillende dagen bereikbaar en aanwezig in het Infopunt petra@vlaardingenpartners.nl

Infopunt Vlaardingen

Annemieke Rodenburg

Frontoffice (za) en grafisch design

Op zaterdag bereikbaar en aanwezig in het Infopunt annemieke@vlaardingenpartners.nl

Infopunt Vlaardingen

Wiese Hagestein

Frontoffice (zo)

Op zondag bereikbaar en aanwezig in het Infopunt

De Raad van Toezicht van Vlaardingen Partners bestaat uit:

Jan Wildeboer

Voorzitter

Jan Wildeboer is een geboren en getogen Vlaardinger. Na zijn studie in Delft werkte hij in de Telecomsector. Hij heeft een lange carrière bij KPN achter de rug en sloot zijn loopbaan af als Directeur Strategie. Nu hij meer vrije tijd heeft, wil hij zich inspannen om Vlaardingen voor haar inwoners en voor iedereen daarbuiten beter op de kaart te zetten. Jan ziet genoeg mogelijkheden om van Vlaardingen een nόg aantrekkelijkere woon- en werkstad te maken.

Gerrit van Toor

Bestuurslid

Gerrit van Toor was jarenlang ondernemer en bestuurder van onder andere IKV Ondernemend Vlaardingen en Ondernemersfonds Vlaardingen. Hoewel Gerrit al ruim met pensioen is, lukt het hem maar moeilijk om stil te zitten. Met Vlaardingen Partners wil hij zijn ervaring en netwerk inzetten voor een nog mooier Vlaardingen.

Hewi Hoogendijk

Bestuurslid

Hewi Hoogendijk is mede-eigenaar/directeur van de Rook-Groep, een multifunctionele dienstverlener op facilitair-, afwerkings- en onderhoudsgebied gevestigd in Vlaardingen. Hewi is ondernemer in hart en nieren en tevens voorzitter van IKV Ondernemend Vlaardingen.

Annemieke Loef

Bestuurslid

Annemieke Loef heeft als kwartiermaker de komst van de citymarketingorganisatie voorbereid door een basis te leggen voor de positionering van Vlaardingen, met een gekozen en breed gedragen merkidentiteit en merkstrategie, passend bij het unieke DNA van Vlaardingen. Eerder was zij directeur van Schiedam Partners en daarvoor van de Wereldhavendagen.

Dirk Jan van de Weerdt

Bestuurslid

Dirk Jan is één van de grondleggers van NWR Advocaten en heeft een klantenbestand van MKB-ondernemers die hij bijstaat over uiteenlopende rechtsgebieden met ruime ervaring op het gebied van de incasso van kleine en grote vorderingen. Dirk Jan kan bogen op een ruime bestuurlijke ervaring als lid van de Raad van Toezicht van diverse stichtingen en als bestuurslid van verschillende verenigingen. Op dit moment is hij voorzitter van het Ondernemersfonds Vlaardingen.

De Raad van Advies van Vlaardingen Partners bestaat uit:

Wilbert Lek

Wilbert Lek is managing director events bij Golazo Sport Nederland. Daarmee is hij onder andere directeur van de Marathon Rotterdam. Hiervoor werkte hij sinds 2018 bij Rotterdam Partners en was daar sinds 2019 algemeen directeur. Daarvoor werkte hij in de bankenwereld, onder meer in Azië.

Guus Dutrieux

Guus Dutrieux was als algemeen directeur van DUCOS 40 jaar lang organisator van grote (culturele) festivals. De bekendste hiervan zijn Rotterdam Unlimited, het Zomercarnaval, Dunya in Rotterdam en Parkpop in Den Haag.

Paul van den Bosch

Paul van den Bosch is hoofdredacteur Regio bij AD Nieuwsmedia. De in Vlaardingen woonachtige Van den Bosch is begonnen als journalist bij het Rotterdams Dagblad en nu verantwoordelijk voor de zeven regionale titels van het AD.