Het team van Vlaardingen Partners bestaat uit enthousiaste en ondernemende Vlaardingers die elk met hun expertise eraan werken om Vlaardingen verder op de kaart te zetten bij bewoners, bezoekers en bedrijven.

Het team van Vlaardingen Partners bestaat uit:

Menno De Mol

Directeur-bestuurder

Jens Kooij

Marketeer

Annemei Kalden

Social Media

Jouke-Jan Middendorp

Frontoffice en Tiktok-o-loog

Petra Hickendorf

Administratie en projecten

De Raad van Toezicht van Vlaardingen Partners bestaat uit:

Jan Wildeboer

Voorzitter

Jan Wildeboer is een geboren en getogen Vlaardinger. Na zijn studie in Delft werkte hij in de Telecomsector. Hij heeft een lange carrière bij KPN achter de rug en sloot zijn loopbaan af als Directeur Strategie. Nu hij meer vrije tijd heeft, wil hij zich inspannen om Vlaardingen voor haar inwoners en voor iedereen daarbuiten beter op de kaart te zetten. Jan ziet genoeg mogelijkheden om van Vlaardingen een nόg aantrekkelijkere woon- en werkstad te maken.

Gerrit van Toor

Bestuurslid

Gerrit van Toor was jarenlang ondernemer en bestuurder van onder andere IKV Ondernemend Vlaardingen en Ondernemersfonds Vlaardingen. Hoewel Gerrit al ruim met pensioen is, lukt het hem maar moeilijk om stil te zitten. Met Vlaardingen Partners wil hij zijn ervaring en netwerk inzetten voor een nog mooier Vlaardingen.

Hewi Hoogendijk

Bestuurslid

Hoogendijk is mede-eigenaar/directeur van de Rook-Groep, een multifunctionele dienstverlener op facilitair-, afwerkings- en onderhoudsgebied gevestigd in Vlaardingen. Hewi is ondernemer in hart en nieren en tevens voorzitter van IKV Ondernemend Vlaardingen.

Annemieke Loef

Bestuurslid

Annemieke Loef heeft als kwartiermaker de komst van de citymarketing organisatie in Vlaardingen voorbereid door een basis te leggen voor de positionering van Vlaardingen en draagvlak te creëren in de stad. Eerder was zij directeur van Schiedam Partners en daarvoor van de Wereldhavendagen.

Dirk Jan van de Weerdt

Bestuurslid

Dirk Jan is één van de grondleggers van NWR Advocaten en heeft een klantenbestand van MKB-ondernemers die hij bijstaat over uiteenlopende rechtsgebieden met ruime ervaring op het gebied van de incasso van kleine en grote vorderingen. Als betrokken ondernemer zet Dirk Jan zich in voor IKV Ondernemend Vlaardingen en is hij sinds een aantal jaar actief als bestuursvoorzitter van het Ondernemersfonds Vlaardingen.